82.000 overgreb på drengespejdere i USA!

15. januar 2023

 

“Leave no trace” er en dokumentar, som du bl.a. kan se på Disney+

Boy Scouts of America er en organisation, som er lige så rådden, som den katolske kirke.

De har siden 1922 ført hemmelige filer, med navne på de pædofile spejderledere, som har forgrebet sig på drengene. Hvilket har gjort, at spejderlederen bare har kunne flytte til en anden trop. Det blev altså aldrig meldt til politiet, ingen forældre fik noget at vide.

Det føles nogle gange som om, at verden bliver værre og værre, det tror jeg ikke den gør. Nu hører vi blot om alle de mange overgreb, som er blevet begået gennem tiden. Og det er godt, for det skal frem i lyset, ellers lærer vi ikke af det.

Men hvornår mon vi begynder at forebygge?…

“Hvordan finder vi oprindelsen til denne patologi, der får folk til at ville have sex med børn”? Det er et spørgsmål, som stilles i dokumentaren mod slutningen.
Og det er et rigtig godt spørgsmål, for hvor meget forskes der egentlig i det? Jeg ved det ikke.

Her er to citater fra dokumentaren, der måske gør, at du bedre kan forstå, hvad mændene i kæmper med, resten af deres liv:

“Så mange af overleverne er hjemsøgt af, hvem de ville have været, hvis de ikke var blevet misbrugt seksuelt”

“Du hører den her gutterale hulken, da en 75-årig mand, fortæller noget, der skete med ham, da han var 13, som om det var i går. Så forstår du pludselig alkoholisme og stofmisbrug, fordi de prøver bare at sløve det ned. De har denne lille pladespiller inde i hovedet, der aldrig, aldrig slukker. Lige meget hvad de laver”

Det er præcis sådan det er for mange, som har været udsat for seksuelle overgreb.

Det går aldrig helt væk, og det vil ofte kunne mærkes i kroppen, når vi taler om det, os som har oplevet overgrebene i barn- eller ungdommen.

I februar 2022 stemte overleverne om at acceptere et forlig, fra Boy Scouts of America. Udbetalingen på 2,7 milliarder dollars er det største forlig for seksuelt misbrug.

Se traileren her